Μενού
Καλάθι αγορών

Ακύρωση Παραγγελίας - Υπαναχώρηση

Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος

Η ακύρωση πραγματοποιείται με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kangaroocraft.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο  210 3234939


Υπαναχώρηση

  • Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενώ την  έχετε ήδη παραλάβει, τότε αναλαμβάνετε την ευθύνη να το στείλετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και μόλις το παραλάβουμε θα σας κάνουμε κατάθεση του ποσού που πληρώσατε ΜΟΝΟ για την αξία του προϊόντος και όχι και για τα έξοδα αποστολής!
  • Για να σας επιστραφούν τα χρήματα χωρίς δική σας επιβάρυνση, πρέπει να έχετε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Alpha Bank. Εάν απαιτείται να σας αποστείλουμε χρήματα με τρόπο που έχει έξοδα, θα τα επιβαρυνθείτε εσείς.
  • Εάν γίνει κάποιο λάθος στην λειτουργία ή τον χειρισμό του ηλεκτρονικού καταστήματος, και το ποσόν προς πληρωμή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία. Βεβαίως, και ο χρήστης έχει το δικαίωμα να επαναλάβει/διορθώσει την παραγγελία.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.