Μενού
Καλάθι αγορών

Τροχοί Γνεσίματος / Spinning Wheel

Brand: KROMSKI Κωδικός: 600.1.722
KROMSKI -  Spinning Wheel  Unfinished FANTASIA Είναι ένας μοντέρνος τροχός. Πολλοί πιστεύουν ότι οι καμπύλες γραμμές του FANTASIA και ο καλά ζυγισμένος τροχός,  το σχέδιο του Flyer κάνουν το Spinning Wheel  FANTASIA τον πιο αναγνωρισμένο Τροχό Γνεσίματος .Το Flyer επιτρέπει ..
449,00€
Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)
Τροχοί Γνεσίματος / Spinning Wheel Unfinished Fantasia

Eίναι ένας τροχός με μοντέρνο Design.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι καμπύλες γραμμές του Fantasia και ο καλά ζυγισμένος τροχός του, το σχέδιο του Flyer κάνουν το Spinnning Wheel Fantasia τον πιο αναγνωρισμένο τροχό γνεσίματος

Το Flyer επιτρέπει σε αυτόν που γνέθει να άλλαζε εύκολα μπομπίνες χωρίς να βγάζει τον οδηγό του τροχού ( είναι το λάστιχο που μπαίνει στην αυλακιά του τροχού).Το Flyer επίσης συγκρατείται με έναν ισχυρό μαγνήτη, που εύκολα τραβιέται, όταν θέλεις να αλλάξεις μπομπίνα.

Τα τρία στοιχεία (Flyer- μπομπίνα - οδηγός τροχού) είναι πολύ απλά και εύκολα στην αλλαγή τους, καθώς η περιφορά  του τροχού γίνεται απαλά και αθόρυβα
Ο τροχός διαθέτει μετακινούμενα άγκιστρα που δίνουν σε αυτόν που γνέθει με ακρίβεια να γεμίσει το νήμα στην μπομπίνα του.

Διαθέτει ο Fantasia (3) τρεις διαφορετικούς οδηγούς που επιτρέπουν να γνέσετε και να δημιουργήσετε νήματα σε διαφορετικό πάχος.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε στην συλλογή σας, έναν μοντέρνο τροχό εύκολο στην χρήση του, σας το προτείνουμε, δεν θα απογοητευτείτε με όλα αυτά που σας προσφέρει η Kromski με το Spinning Wheel Fantasia !!!

Στην συσκευασία του τροχού περιλαμβάνονται τα εξής :

-τρεις (3) μπομπίνες για νήμα 100γρ.
-ένα μπουκαλάκι με ειδικό λάδι
-δύο ειδικά βελονάκια νήματος
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.