Μενού
Καλάθι αγορών

Προφίλ

Kangaroo

Η KANGAROO άρχισε τις δραστηριότητες της παράγοντας νήματα χειροπλεκτικής και μηχανοπλεκτικής μοναδικής ποιότητας. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εισαγωγής νημάτων και συνεργάστηκε με επώνυμους οίκους του εξωτερικού.

Τα κατάστημάτα μας βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, το κεντρικό κατάστημα στην οδό Κολοκοτρώνη 44 και το stockhouse στην οδό Ευαγγελιστρίας 22 [ εντός στοάς ] και είναι οι χώροι που στεγάσαμε το όνειρο μας για δημιουργικές κατασκευές πάνω στο αντικείμενό μας.

Μέσα σ’ ένα περιβάλλον καλόγουστο και με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών υλικών θα μας βρίσκετε πάντα ενημερωμένους και πρόθυμους να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε με τα χέρια σας, οτιδήποτε ονειρεύεστε χρησιμοποιώντας υλικά που έχουν σχέση με το πλέξιμο με βελόνες και βελονάκι αλλά όχι μόνο, αφού η αγάπη μας για τη δημιουργία μας οδήγησε και σε νέες, πρωτοποριακές επιλογές.

Είμαστε εξ άλλου εκείνοι που πρώτοι φέραμε στην Ελλάδα την τεχνική της τσόχας (Felting), την οποία ονομάζουμε και "γλυπτική μαλλιού". Προωθήσαμε το Felting και συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε με σεμινάρια στις τεχνικές του πολλούς πελάτες μας στις καλλιτεχνικές και χρηστικές εφαρμογές του.

Στα σεμινάριά μας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να διδαχθείτε και να αξιοποιήσετε τόσο ερασιτεχνικά όσο και επαγγελματικά, όλα όσα μπορούμε να σας μάθουμε για το μαγικό κόσμο των χειροποίητων κατασκευών.

Διαθέτουμε χονδρικώς όλα τα απαιτούμενα υλικά γι’αυτές τις δημιουργίες. Σε μας θα βρείτε επίσης πολλά εξαρτήματα χειροτεχνικών κατασκευών και ραπτικής (πάτσγουορκ) σε αποκλειστική διάθεση, που θα σας διευκολύνουν να αξιοποιήσετε τα ανάλογα ταλέντα σας.

Η ιστοσελίδα μας έχει σαν σκοπό να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει όσους ασχολούνται με το πλέξιμο, το φέλτ ή το κέντημα καθώς και τις κατασκευές που σχετίζονται με αυτά.

Στο eshop μας θα βρείτε διαθέσιμα για απευθείας παραγγελία αγοράς, όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας.


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.