Μενού
Καλάθι αγορών

Αδράχτια

Αδράχτι - Drop Spindle Καρυδιάς
Νέο
Brand: KROMSKI Κωδικός: 600.2.100
Αδράχτι - Drop Spindle Καρυδιάς - KromskiΥπέροχα αδράχτια ιδανικά για να μυηθείτε στην τέχνη του γνεσίματος. Τα αδράχτια είναι κατασκευασμένα από συμπαγές φυσική σκλήθρα.Ο στρόβιλος έχει διάμετρο 10 εκατοστά και το βάρος του είναι περίπου 65 g. Το συνολικό βάρος του αδραχτιού είναι περίπου 85 g..
13,00€
Αδράχτι - Drop Spindle Φυσικό
Νέο
Brand: KROMSKI Κωδικός: 600.2.111
Αδράχτι - Drop Spindle Φυσικό - KromskiΥπέροχα αδράχτια ιδανικά για να μυηθείτε στην τέχνη του γνεσίματος. Τα αδράχτια είναι κατασκευασμένα από συμπαγές φυσική σκλήθρα.Ο στρόβιλος έχει διάμετρο 10 εκατοστά και το βάρος του είναι περίπου 65 g. Το συνολικό βάρος του αδραχτιού είναι περίπου 85 g, ..
13,00€
Αδράχτι - Drop Spindle Ροζ
Νέο
Brand: KANGAROO Κωδικός: 600.2.200
Αδράχτι - Drop Spindle Ροζ - KromskiΥπέροχα αδράχτια ιδανικά για να μυηθείτε στην τέχνη του γνεσίματος. Τα αδράχτια είναι κατασκευασμένα από συμπαγές φυσική σκλήθρα.Ο στρόβιλος έχει διάμετρο 10 εκατοστά και το βάρος του είναι περίπου 65 g. Το συνολικό βάρος του αδραχτιού είναι περίπου 85 g, συμπεριλ..
15,70€
Αδράχτι - Drop Spindle Μέντας
Νέο
Brand: KROMSKI Κωδικός: 600.2.250
Αδράχτι - Drop Spindle Μέντας - KromskiΥπέροχα αδράχτια ιδανικά για να μυηθείτε στην τέχνη του γνεσίματος. Τα αδράχτια είναι κατασκευασμένα από συμπαγές φυσική σκλήθρα.Ο στρόβιλος έχει διάμετρο 10 εκατοστά και το βάρος του είναι περίπου 65 g. Το συνολικό βάρος του αδραχτιού είναι περίπου 85 g, ..
15,70€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Αδράχτια για Γνέσιμο Μαλλιού 

Αδράχτι για γνέσιμο μαλλιού  είναι ένα ξύλινο εργαλείο με την βοήθεια του οποίου το ακατέργαστο μαλλί μετατρέπεται σε κλωστή.

Το αδράχτι αποτελείται από την δρούγα και το σφοντύλι. Στο στέλεχος της δρούγας περιτυλίσσεται το νήμα που δημιουργείται από το γνέσιμο του μαλλιού

Ο εύκολος και ανέξοδος τρόπος για την πρώτη επαφή με το  γνέσιμο του μαλλιού.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.