Μενού
Καλάθι αγορών

Αργαλειοί Υφαντικής

Brand: KROMSKI Κωδικός: 500.1.9001
Harp Forte Rigid Heddle Loom  20εκ. / 8inΜετά από δεκαετίες στην κατασκευή τροχών γνεσίματος ( spinning wheels) , η οικογένεια Kromski προχώρησεκαι στην κατασκευή των αργαλειών Harp Forte Rigid Heddle Loom.O καινοτόμος σχεδιασμός , η ανώτερη λειτουργικότητα και αισθητική και η αξιοπιστία του ον..
239,00€
Brand: KROMSKI Κωδικός: 500.1.9003
Harp Forte Rigid Heddle Loom 40εκ. /16inΜετά από δεκαετίες στην κατασκευή τροχών γνεσίματος ( spinning wheels) , η οικογένεια Kromski προχώρησεκαι στην κατασκευή των αργαλειών Harp Forte Rigid Heddle Loom.O καινοτόμος σχεδιασμός , η ανώτερη λειτουργικότητα και αισθητική και η αξιοπιστία του ονόματος..
269,00€
Brand: KROMSKI Κωδικός: 500.1.9004
Harp Forte Rigid Heddle Loom 60εκ. / 24inΜετά από δεκαετίες στην κατασκευή τροχών γνεσίματος ( spinning wheels) , η οικογένεια Kromski προχώρησεκαι στην κατασκευή των αργαλειών Harp Forte Rigid Heddle Loom.O καινοτόμος σχεδιασμός , η ανώτερη λειτουργικότητα και αισθητική και η αξιοπιστία του ονόματο..
289,00€
Brand: KROMSKI Κωδικός: 500.1.9005
Harp Forte Rigid Heddle Loom 80εκ. / 32inΑπό δεκαετίες στην κατασκευή τροχών γνεσίματος ( spinning wheels) , η οικογένεια Kromski προχώρησεκαι στην κατασκευή των αργαλειών Harp Forte Rigid Heddle Loom.O καινοτόμος σχεδιασμός , η ανώτερη λειτουργικότητα και αισθητική και η αξιοπιστία του ονόματος Kro..
329,00€
Brand: KROMSKI Κωδικός: 500.1.9002
Αργαλειός Presto 25εκ. - KROMSKIΈνα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια Kromski , ο αργαλειός Presto.Με την μοντέρνα και κομψή εμφάνιση σε κερδίζει με την πρώτη ματιά!Ο αργαλειός Presto είναι φτιαγμένος από ξύλο σκλήθρας.Έχει επιπρόσθετα δυο μεγάλες μεταλλικές ράβδους που βοηθούν στο τέντωμα του υφ..
189,00€
Brand: KROMSKI Κωδικός: 500.1.9006
Αργαλειός Presto 40εκ. - KROMSKIΈνα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια Kromski , ο αργαλειός Presto.Με την μοντέρνα και κομψή εμφάνιση σε κερδίζει με την πρώτη ματιά!Ο αργαλειός Presto είναι φτιαγμένος από ξύλο σκλήθρας.Έχει επιπρόσθετα δυο μεγάλες μεταλλικές ράβδους που βοηθούν στο τέντωμα του υφ..
209,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Επιτραπέζιοι φορητοί αργαλειοί Kromski σε τέσσερα μεγέθη.

 Μετά από δεκαετίες στην κατασκευή τροχών γνεσίματος ( spinning wheels) η οικογένεια Kromski προχώρησε και στην κατασκευή των αργαλειών Harp Forte Rigid Heddle Loom.
Ο καινοτόμος σχεδιασμός, η ανώτερη λειτουργικότητα και αισθητική και η αξιοπιστία του ονόματος Kromski καθιστά τον Harp Forte Rigid Heddle Loom ιδανικό για κάθε υφάντρα.

Ο αργαλειός Harp Forte συνοδεύεται από σφιγκτήρες για στερέωση στο τραπέζι αλλά εύκολα μετατρέπεται σε 'ελεύθερο' αργαλειό τοποθετώντας τον πάνω στην βάση του ( η οποία πωλείται χωριστά).

Ο αργαλειός Harp Forte εύκολα διπλώνεται για την αποθήκευσή του ή την μεταφορά του.
Είναι φτιαγμένος από Ευρωπαϊκή σκλήθρα και έχει άψογο φινίρισμα.

Έχει ενσωματωμένο τελάρο ιδιάσματος.

Διαθέτει μεταλλικό οδοντωτό τροχό και καστάνια για τέντωμα.

Ο Harp Forte Rigid Heddle Loom διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη : 20cm, 40cm, 60cm και 80cm.

Μαζί με τον αργαλειό θα παραλάβετε :

- Ένα χτένι ( Heddle) Νο 6 ( 32 δόντια ανά 10cm)
- Ένα άγκιστρο νήματος ( Threading Hook)
- Μια ξύλινη βέργα για τον διαχωρισμό στημονιού ( Pick up stitch)
- Δύο σφιγκτήρες ιδιάσματος (Warping Clams)
- Ένα σετ από δώδεκα καβίλιες για το ιδίασμα )Warping Pegs)0
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.