Μενού
Καλάθι αγορών

Τρόποι Αποστολής

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο kangaroocraft.gr, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας και θα περιλαμβάνει τα είδη που έχετε επιλέξει, τον κωδικό της παραγγελίας καθώς και το συνολικό κόστος της.

  • Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας, καθώς και για τον αριθμό αποστολής, μπορείτε να ενημερώνεστε τηλεφωνικά στο 210 3234939
  • Για να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας με Γενική Ταχυδρομική πατήστε εδώ

Σημείωση: Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και μπορεί να διαφέρει σε εξαιρετικά ιδιαίτερες περιπτώσεις.


Έξοδα Αποστολής

  • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας, εκτός ειδικών περιπτώσεων, για τις οποίες θα ενημερώνεστε πάντα με email ή τηλεφωνικά.
  • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με αντικαταβολή! Το τελικό κόστος αποστολής και αντικαταβολής ανέρχεται στα 5,80 € *.

Για αγορές άνω των 60€ είναι ΔΩΡΕΑΝ η αποστολή!

*Ισχύει για προϊόντα συνολικού πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους έως 3 κιλά, η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι +2€


Η Kangaroocraft μπορεί να πραγματοποιήσει αποστολές προϊόντων και σε διευθύνσεις άλλων χωρών. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σας σε διεύθυνση του εξωτερικού, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 3234938 ή με e-mail στο info@kangaroocraft.gr προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσης (διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού).

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.