Μενού
Καλάθι αγορών

ΠΛΕΞΙΜΟ

Πλέξιμο - Όλα τα Υλικά Που Θα Χρειαστείτε Για Πλέξιμο και Πλεκτές Δημιουργίες


Καλώς ήρθατε στον κόσμο του πλεξίματος. είτε ξεκινάτε τώρα, ή έχετε αρκετή εμπειρία, στο KangarooCraft.gr, θα βρείτε τα πάντα που αφορούν το πλέξιμο και τις χειροποίητες πλεκτές δημιουργίες, άμεσα διαθέσιμα, στην καλύτερη τιμή και έτοιμα για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε σε υλικά, εργαλεία και αξεσουάρ για να πλέξετε ότι θέλετε όπως:

  • Νήματα για πλέξιμο σε κάθε απόχρωση, καθώς και καλοκαιρινά νήματα ή χειμερινά, ψιλά ή χοντρά στην καλύτερη τιμή και ποιότητα
  • Βελόνες και Βελονάκια για πλέξιμο, τα οποία θα εξασφαλίσουν να φέρουν σε πέρας τις δημιουργίες σας. Μάλιστα θα βρείτε εργονομικά ανατομικά βελονάκια πλεξίματος, βελόνες μπαμπού & κυκλικές βελόνες με ανταλλακτικά καλώδια, κάνοντας το πλέξιμο παιχνίδι στα χέρια σας!
  • Αξεσουάρ πλεξίματος, όπως σημαδάκια, βοηθητικές βελόνες ως και τσάντες μεταφοράς πλεκτού, εξασφαλίζοντας πως θα έχετε όλα τα απαραίτητα για το πλέξιμο σας.
  • Εργαλεία Πλεξίματος για κάθε γούστο, όπως Μύλους Πλεξίματος και Τελάρα για πλέξιμο, ώστε να δημιουργήσετε πιο εύκολα ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες και απαιτητικές κατασκευές.


Το μόνο που μένει είναι να βάλετε την φαντασία σας και μέσα από την μεγάλη μας συλλογή με νήματα για πλέξιμο, βελόνες για πλέξιμο και εργαλεία και αξεσουάρ πλεξίματος , να βρείτε αυτό που επιθυμείτε και να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές πλεκτές δημιουργίες!

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.