Μενού
Καλάθι αγορών

Αλυσίδες για Τσάντες

Κωδικός: 5367
Αλυσίδα πλαστική 1 μέτρο μαύρηΑφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε μοναδικές δημιουργίες με τις καταπληκτικές  αλυσίδες μας, σε διάφορα απίθανα χρώματα και σχέδια!..
5,50€
Κωδικός: AL18_5
Αλυσίδα κοκκάλινηΧρώμα:  ασπρόμαυρη Μήκος: 18mm φάρδοςΑφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε μοναδικές δημιουργίες με τις καταπληκτικές μεταλλικές αλυσίδες μας, σε διάφορα απίθανα χρώματα και σχέδια!..
8,50€
Κωδικός: AL18_1
Αλυσίδα κοκκάλινηΧρώμα:  καφέΜήκος: 18mm φάρδοςΑφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε μοναδικές δημιουργίες με τις καταπληκτικές μεταλλικές αλυσίδες μας, σε διάφορα απίθανα χρώματα και σχέδια!..
8,50€
Κωδικός: AL18_4
Αλυσίδα κοκάλινηΧρώμα:  μαύρη Μήκος: 18mm φάρδοςΑφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε μοναδικές δημιουργίες με τις καταπληκτικές μεταλλικές αλυσίδες μας, σε διάφορα απίθανα χρώματα και σχέδια!..
8,50€
Κωδικός: AL18_2
Αλυσίδα κοκκάλινηΧρώμα:  μπλεΜήκος: 18mm φάρδοςΑφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε μοναδικές δημιουργίες με τις καταπληκτικές μεταλλικές αλυσίδες μας, σε διάφορα απίθανα χρώματα και σχέδια!..
8,50€
Κωδικός: AL28_10
Αλυσίδα κοκκάλινηΧρώμα:  γκρι Μήκος: 28mm φάρδοςΑφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε μοναδικές δημιουργίες με τις καταπληκτικές μεταλλικές αλυσίδες μας, σε διάφορα απίθανα χρώματα και σχέδια!..
12,00€
Κωδικός: AL28_11
Αλυσίδα κοκκάλινηΧρώμα:  εκρού καφέΜήκος: 28mm φάρδοςΑφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε μοναδικές δημιουργίες με τις καταπληκτικές μεταλλικές αλυσίδες μας, σε διάφορα απίθανα χρώματα και σχέδια!..
12,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)

Αλυσίδες για Τσάντες - Κοκκάλινες, Μεταλλικές και Πλαστικές 

 Ολοκληρώστε την πλεκτή σας τσάντα επιλέγοντας την ιδανική αλυσίδα. Οι επιλογές σας πολλές καθώς υπάρχουν μεταλλικές, κοκκάλινες αλλά και πλαστικές αλυσίδες. Επιλέξτε μαύρο νίκελ, ασημί, χρυσή ή μπρονζέ μεταλλική αλυσίδα. Γυαλιστερή, με στρας, ή σε πιο ματ αποχρώσεις, επιλέξτε με στρογγυλό ή πλακέ κρίκο, λεπτή ή πιο χοντρή. Για πιο ιδιαίτερο στυλ επιλέξτε τις κοκκάλινες όπου θα τις βρείτε σε πολλά χρώματα και διαστάσεις.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.