Μενού
Καλάθι αγορών

Blog

08 Μαΐ Video Για Κατασκευές
0 898
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε βίντεο σχετικά με τις κατασκευές. Πιο συγκεκριμένα θα δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία μας, για τις εντυπωσιακές δημιουργίες σας. Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα βλέπετε και το αντίστοιχο βίντεο. Σε αυτή την κατηγορία τα εργαλεία μας είναι τα παρακάτω. Πατρόν για θήκες με σχήμα κοχύλι ..
08 Μαΐ Video Για Πατσγουορκ
0 841
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε βίντεο σχετικά με το πατσγουορκ. Πιο συγκεκριμένα θα δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία μας για τις εντυπωσιακές δημιουργίες σας. Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα βλέπετε και το αντίστοιχο βίντεο. Σε αυτή την κατηγορία τα εργαλεία μας είναι τα παρακάτω.   Πατρόν για πατσγουορκ (Trace 'n Create Qu..
08 Μαΐ Video Για Κέντημα
0 1127
Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε βίντεο σχετικά με το κέντημα. Πιο συγκεκριμένα θα δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία μας για τις εντυπωσιακές δημιουργίες σας. Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα βλέπετε και το αντίστοιχο βίντεο. Σε αυτή την κατηγορία τα εργαλεία μας είναι τα παρακάτω.   Τεχνική Κεντήματος Καντάν ..
08 Μαΐ Video Για Θερμοκολλητικά
0 854
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε βίντεο σχετικά με τα θερμοκολλητικά υλικά VLIESELINE.  Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα βλέπετε και το αντίστοιχο βίντεο.     Lamifix Matt Lamifix Matt θερμοκολλητικά της Vlieseline. δείτε πως να το χρησιμοποιήσετε   Soluvlies 321 Soluvlies 321 θερμοκολλητικά της Vliesel..
05 Σεπ ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο Πλέξιμο Βελόνες - Βελονάκι (Δευτέρα πρωί)
0 680
ΗΜΕΡΑ:  ΔευτέραΩΡΑ:  11:Ο0 - 14:00ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  3 ώρεςΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  7 Οκτωβρίου 2019ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝΕίναι μια ημέρα αφιερωμένη στο πλέξιμο , για όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να πλέκουν ΒΕΛΟΝΕΣ ή ΒΕΛΟΝΑΚΙ αλλά και για εσάς που ήδη γνωρίζετε και θέλετε βοήθεια στο πλεκτό σας. Νέες πλέξεις και τεχνικές όπως ψαροκόκκαλο, ζακαρ ή φουρκέτα και τ..
24 Νοε Γνωρίστε τον κόσμο του Felting
xristinki 0 1292
Το Felting είναι η διαδικασία κατά την οποία το μαλλί γίνεται ενοποιημένη συμπαγής μάζα.Η τεχνική του Felting ή πιλήματος είναι από τους αρχαιότερους τρόπους κατασκευής υφάσματος. Τα τελευταία χρόνια το felting έχει αναχθεί σε μοντέρνα τέχνη.Υπάρχουν δύο βασικές τεχνικές felting :Tο needle felting κατά την οποία χρησιμοποιούμε κάποιες ειδικές βελόν..
01 Δεκ Πλέξτε μαζί μας το πρώτο σας Amigurumi
xristinki 0 854
 Αφού μελετήσαμε την ιστορία των Amigurumi ας ξεκινήσουμε να φτιάξουμε το πρώτο μας πλεκτό κουκλάκι με βελονάκι. Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε με έναν νάνο, που ανάλογα το μέγεθός του, μπορεί να διακοσμήσει διάφορα σημεία του σπιτιού ή του εξοχικού σας. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παρακάτω πατρόν για νάνους. Το μέγεθος του νάνου διαφέρει ανάλογα ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.