Μενού
Καλάθι αγορών

Επένδυση Τσάντας

Κωδικός: CANVAS-B1
Καμβάς για Τσάντες Μέγεθος τρύπας: 5x5 mmΔιαστάσεις: 1,0 χ 0,5 m Πλαστικό πλέγμα σε τρία χρώματα. Κάθε τετραγωνάκι έχει διάσταση 5mm x 5mm. Το πλέγμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να κεντήσετε πάνω σε αυτό σίτε για να πλέξετε πάνω σε αυτό. Το πλέγμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθε..
4,70€
Κωδικός: CANVAS-G1
Καμβάς για Τσάντες ΓκριΜέγεθος τρύπας: 5x5mmΔιαστάσεις: 1,5 χ 0,5 m Πλαστικό πλέγμα σε τρία χρώματα. Κάθε τετραγωνάκι έχει διάσταση 5mm x 5mm. Το πλέγμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να κεντήσετε πάνω σε αυτό σίτε για να πλέξετε πάνω σε αυτό.Το πλέγμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί γ..
7,00€
Κωδικός: CANVAS-A1
Καμβάς για Τσάντες ΚαφέΜέγεθος τρύπας: 5x5 mmΔιαστάσεις: 1,5 χ 0,5 m Πλαστικό πλέγμα σε τρία χρώματα. Κάθε τετραγωνάκι έχει διάσταση 5mm x 5mm. Το πλέγμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να κεντήσετε πάνω σε αυτό σίτε για να πλέξετε πάνω σε αυτό.Το πλέγμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ..
7,00€
Κωδικός: fod102
Φόδρα για Τσάντα 40Χ140cm Ενισχυμένες φόδρες ιδανικές για την επένδυση της τσάντας σας. Μονόχρωμη ή πολύχρωμη φόδρα σε μεγάλη διάσταση για να την χρησιμοποιήσετε για δύο ή τρεις τσάντες. Χρησιμοποιήστε την μόνη της ή σε συνδυασμό  με τα θερμοκολλητικά ενισχυτικά της Vlieseline...
5,50€
Κωδικός: 192/000/005
Φόδρα για Τσάντα 40Χ140cm Ενισχυμένες φόδρες ιδανικές για την επένδυση της τσάντας σας. Μονόχρωμη ή πολύχρωμη φόδρα σε μεγάλη διάσταση για να την χρησιμοποιήσετε για δύο ή τρεις τσάντες. Χρησιμοποιήστε την μόνη της ή σε συνδυασμό  με τα θερμοκολλητικά ενισχυτικά της Vlieseline...
5,90€
Κωδικός: 100.6.020
Φόδρα για Τσάντα Αδιάβροχη Γκρι Μελανζέ 40Χ140cm Ενισχυμένες φόδρες ιδανικές για την επένδυση της τσάντας σας. Μονόχρωμη ή πολύχρωμη φόδρα σε μεγάλη διάσταση για να την χρησιμοποιήσετε για δύο ή τρεις τσάντες. Χρησιμοποιήστε την μόνη της ή σε συνδυασμό  με τα θερμοκολλητικά ενισχ..
5,50€
Κωδικός: 100.6.035
Φόδρα για Τσάντα Αδιάβροχη Πετρόλ με Πουλιά 40Χ140cmΕνισχυμένες φόδρες ιδανικές για την επένδυση της τσάντας σας. Μονόχρωμη ή πολύχρωμη φόδρα σε μεγάλη διάσταση για να την χρησιμοποιήσετε για δύο ή τρεις τσάντες. Χρησιμοποιήστε την μόνη της ή σε συνδυασμό  με τα θερμοκολλητικά ενισχυτ..
6,90€
Κωδικός: 100.6.025
Φόδρα για Τσάντα Αδιάβροχη Χρώματα Δάσους 40Χ140cm Ενισχυμένες φόδρες ιδανικές για την επένδυση της τσάντας σας. Μονόχρωμη ή πολύχρωμη φόδρα σε μεγάλη διάσταση για να την χρησιμοποιήσετε για δύο ή τρεις τσάντες. Χρησιμοποιήστε την μόνη της ή σε συνδυασμό  με τα θερμοκολλητικά ενισχυτι..
6,90€
Brand: VLIESELINE-VILENE Κωδικός: 1200.104
Θερμοκολλητικό Decovil Ι Σκληρό VlieselineΦάρδος: 90 εκατοστάΗ τιμή αφορά την τιμή μέτρουΠλένεται στους 40 °C. Θερμοκολλητικό Decovil Ι ενισχυτικό, με δερμάτινη αίσθηση. Το Decovil I μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε  υφάσματα βαμβακερά ή και συνθετικά.Το Decovil I είναι πολύ σταθερό, ανθεκ..
16,30€
Brand: VLIESELINE-VILENE Κωδικός: 1200.589
Θερμοκολλητικό Decovil I light Vlieseline Φάρδος: 90 εκατοστάΗ τιμή αφορά την τιμή μέτρουΠλένεται στους 40 °C.Το Decovil I light αποτελεί την ελαφρότερη και πιο απαλή εναλλακτική του Decovil I, διατηρώντας ωστόσο τις ποικίλες ιδιότητές του: Δερμάτινη αίσθηση, ανθεκτικό στο σκίσιμο, διατηρεί το ..
12,80€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)

Επένδυση Τσάντας - Ενίσχυση τσάντας και Φόδρα


Η χειροποίητη τσάντα σας, θα χρειαστεί την κατάλληλη επένδυση, την κατάλληλη φόδρα και την κατάλληλη ενίσχυση της και στο Kangaroocraft.gr, διαθέτουμε όλα όσα θα χρειαστείτε. 

Δώστε σχήμα στην τσάντα σας με την βοήθεια των θερμοκολλητικών χαρτιών της Vlieseline S50 και Decovil. Επιλέξτε την φόδρα της αρεσκείας σας, μονόχρωμη ή πολύχρωμη, σιδερώστε το θερμοκολλητικό χαρτί και ράψτε τα στην τσάντα. 

Ο πλαστικός καμβάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ενίσχυση για πλεκτή τσάντα είτε για να κεντήσετε ή να πλέξετε πάνω σε αυτόν.

Ο πλαστικός καμβάς διατίθεται σε δύο μεγέθη. Ο ψιλός καμβάς διατίθεται σε λευκό, γκρι και καφέ χρώμα. Ο χοντρός καμβάς υπάρχει σε γκρι, μαύρο και καφέ χρώμα.

Ο έτοιμος καμβάς για κεντητές τσάντες διατίθεται σε τρία μεγέθη. 
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.