Μενού
Καλάθι αγορών

Spinning Wheel Unfinished FANTASIA

Spinning Wheel  Unfinished FANTASIA
Spinning Wheel  Unfinished FANTASIA
Spinning Wheel  Unfinished FANTASIA
Spinning Wheel  Unfinished FANTASIA
Spinning Wheel Unfinished FANTASIA
449,00€
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 600.1.722
KROMSKI -  Spinning Wheel  Unfinished FANTASIA

 Είναι ένας μοντέρνος τροχός. Πολλοί πιστεύουν ότι οι καμπύλες γραμμές του FANTASIA και ο καλά ζυγισμένος τροχός,  το σχέδιο του Flyer κάνουν το Spinning Wheel  FANTASIA τον πιο αναγνωρισμένο Τροχό Γνεσίματος .
Το Flyer επιτρέπει σε αυτόν που γνέθει να αλλάζει εύκολα μπομπίνες χωρίς να βγάζει τον οδηγό του τροχού ( είναι το λάστιχο που μπαίνει στην αυλακιά του τροχού). Το Flyer επίσης συγκρατείται με έναν ισχυρό μαγνήτη,  που εύκολα τραβιέται,  όταν να αλλάξεις μπομπίνα.
Τα τρία στοιχεία,  (Flyer -  Μπομπίνα - Οδηγός Τροχού ) είναι πολύ απλά και εύκολα στην αλλαγή τους , καθώς η περιφορά του τροχού γίνετε απαλά και αθόρυβα. 
Ο τροχός διαθέτει μετακινούμενα άγκιστρα , που δίνουν την δυνατότητα σε αυτόν που γνέθει με ακρίβεια να γεμίσει το νήμα στην μπομπίνα του.
Διαθέτει ο  FANTASIA τρείς  (3) διαφορετικούς οδηγούς που επιτρέπουν να γνέσετε και να δημιουργήσετε νήματα σε διαφορετικό πάχος. 
Εάν θέλετε να αποκτήσετε στην συλλογή σας , ένα μοντέρνο τροχό εύκολο στην χρήση του , σας το προτείνουμε , δεν θα απογοητευθείτε με όλα αυτά που σας προσφέρει η KROMSKI με το Spinning Wheel  FANTASIA !!!

☆ Στην συσκευασία του με αγορά του τροχού περιλαμβάνει τα εξείς:
(3) Μπομπίνες για νήμα των 100 γραμμαρίων 
(1) Μπουκαλάκι με ειδικό λάδι 
(2) Ειδικό βελονάκι νήματος


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.