Μενού
Καλάθι αγορών

Βελόνες - Βελονάκια

Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 0.75mm
Νέο
Brand: CLOVER Κωδικός: 1125
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 0.75mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.00mm
Νέο
Brand: CLOVER Κωδικός: 1023
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.00mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.25mm
Νέο
Brand: CLOVER Κωδικός: 1022
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.25mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.5mm Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.5mm
Νέο
Brand: CLOVER Κωδικός: 1021
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.5mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.75mm
Νέο
Brand: CLOVER Κωδικός: 1020
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 1.75mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Brand: CLOVER Κωδικός: 1001
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 2.0mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Brand: CLOVER Κωδικός: 1002
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 2.25mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Brand: CLOVER Κωδικός: 1030
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 2.5mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Brand: CLOVER Κωδικός: 1003
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 2.75mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Brand: CLOVER Κωδικός: 1031
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 3.0mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Brand: CLOVER Κωδικός: 1004
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 3.25mmΕργονομικό βελονάκι με ανατομική λαβή. Η ειδικά διαμορφωμένη ανατομική λαβή με το λαστιχένιο πάτημα για τον αντίχειρα, σε συνδυασμό με τον ελαφρύ γάντζο, κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι.  ..
4,40€
Brand: CLOVER Κωδικός: 1005
Clover - Soft Touch Εργονομικό Βελονάκι 3.5mm..
4,40€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 111 (10 Σελ.)
Βελόνες - Βελονάκια Εργονομικά και Ανατομικά

 Κάντε το πλέξιμο παιχνίδι. Πλέξτε ακούραστα με τα εργονομικά- ανατομικά βελονάκια της Clover. Έχουν ανατομική λαβή και τέλειο φινίρισμα στην μύτη για να κάνουν το πλέξιμο διασκέδαση. Επιλέξτε βελόνες μπαμπού της εταιρείας Clover ίσιες ή κυκλικές - με καλώδιο. Οι μπαμπού βελόνες είναι γερές, ελαφριές και απολύτως αξιόπιστες. Επίσης θα βρείτε κυκλικές βελόνες με ανταλλακτικά καλώδια. Για ιδιαίτερες δημιουργίες αναζητήστε τα τυνησιακά/ αφγανικά βελονάκια, τα βελονάκια Knooking ή το βελονάκι δύο άκρων.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.